Logo Ouderenbelangen

Activiteitenvereniging Het Bastion

Activiteitenvereniging Het Bastion

Activiteitenvereniging "Het Bastion" heeft als doelstelling jongeren en ouderen dmv activiteiten bijeen te brengen met inzet van vrijwilligers. Wij bieden een reeks van sociale activiteiten die gehouden worden in onze ruimte en hopen op deze manier mensen uit hun sociaal isolement te halen of te voorkomen dat ze erin geraken.

Het bestuur bestaat uit 7 personen en wordt gesteund door een tiental vrijwilligers. Op dit moment zijn de volgende clubs binnen onze vereniging actief: bridge, klaverjassen, handwerken, sjoelen, biljarten, de puzzeluitleen en een schaakclub. Tevens organiseren wij een maandelijkse bingo die ook voor niet leden toegankelijk is. Op dinsdag kunt u gebruik maken van de pedicure en op woensdag is de kapster aanwezig.
Hoe gaat het in zijn werk: U wordt voor €30,- per jaar lid van de vereniging en mag dan aan iedere activiteit deelnemen. Bent u voor uw club op zoek naar een ruimte voor uw activiteiten informeer dan naar de dagdelen die nog beschikbaar zijn. Ook voor eenmalige zaken zoals een vergadering, lezing oid. kunt u onze ruimte huren, alles uiteraard in overleg. Wij zijn van plan binnenkort met een computercursus te starten voor jong en oud. Onderwerpen zullen oa. zijn: gebruik van internet, emailen, een brief schrijven en printen, foto/document op een usb stick zetten en ruimte voor eigen vragen.Onze ruimte bevindt zich in de voormalige Wijkpost aan het Bastion, de entree is links van nr 16.

Bastion 40
4331 TH Middelburg

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl