Logo Ouderenbelangen

In wat voor wijk kunt u fijn oud worden?

Natuurlijk zijn (mantel)zorg en geschikte woningen belangrijke punten, maar men moet ook het belang van de wijk niet onderschatten. Elementen zoals beloopbaarheid, veiligheid en voldoende faciliteiten, maar ook sociale contacten hebben een groot effect op de kwaliteit van leven en de zelfstandigheid. Als studente planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik hierin geïnteresseerd, en doe ik onderzoek naar de relatie tussen de wijk en zelfstandigheid van 65-plussers in Nederland. Mijn doel hierbij is om te kijken hoe het huidige beleid voor het ontwikkelen van wijken kan worden aangepast aan de behoeften van ouderen zodat zij langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen.

Behoort u tot de doelgroep en wilt u helpen?

U kunt mij helpen door de enquête in de link onderaan deze pagina in te vullen. De enquête kost ongeveer 10 minuten om in te vullen. U kunt de enquête het best invullen op een iPad of computer. Alvast hartelijk bedankt.

Celine Staal

Link naar enquête: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_0THcW3mA9rjnLkq

Contact (e-mail): c.staal.1@student.rug.nl

Voor meer informatie: www.programmalangerthuis.nl

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl