Ingrediënten
- 2 stukken zalm (285 gr.)
- 2 wortels
- 100 gr noedels
- 1 limoen
- 75 gr taugé
- ½ komkommer
- Scheutje ketjap
- 1 theelepel sesam
- peper en zout
- bosje koriander
- 175 gr mango
Een kleurrijke en lichte maaltijd van noedels met zalm en groenten gecombineerd in een bowl
Bereiding
Marineer de zalm met het sap van de limoen en bestrooi met een snufje peper en zout. Bereid de noedels volgens de verpakking, laat uitlekken en meng met een scheutje ketjap. Snijd met een mandoline of kaasschaaf de wortel en komkommer in linten. Snijd de mango in kleine blokjes. Bak de zalm eventueel in 3 a 4 minuten rosé in een pan.
Je kunt de bowl zowel koud als lauwwarm eten.
Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.
Mail: info@ouderenbelangen.nl