Logo Ouderenbelangen

Kwebbel brengt familie samen met een sterk beveiligde en gebruiksvriendelijke tablet voor ouderen

Contact maken

We hebben een relatie met de rest van de levende wereld nodig om onze geestelijke gezondheid te waarborgen en fysiek fit te blijven. Maar dit is juist voor ouderen niet altijd vanzelfsprekend. Kwebbel maakt het makkelijker voor hen om nauw verbonden te blijven bij hun families en naasten; een essentieel onderdeel van hun gezondheid en geluk. Hoe werkt het? De speciale, simpel te begrijpen tablet met helder, groot beeld en een beperkt aantal knoppen, kent een aantal basisfuncties: beeldbellen, foto’s bekijken in het fotoboek, kwebbelen via de live chat (audio- en typberichten). Via een beveiligde, afgesloten online omgeving ben je toch even met elkaar, ook als dit fysiek even niet kan.

Een toekomst samen

Kwebbel’s missie om eenzaamheid tegen te gaan onder ouderen stopt niet bij deze introductie. Het merk wil zich onvermoeibaar blijven inzetten om ouderen meer te betrekken bij de maatschappij en wil het verschil gaan maken met het opzetten van een community-focused platform. Het verenigen van ouderen en hen de mogelijkheid bieden om gedachtes, gevoelens en ervaringen te delen is een belangrijke volgende stap voor Kwebbel. Naast een uitbreiding van braingames en luisterboeken op de tablet, zullen er in de toekomst functionaliteiten worden toegevoegd als het organiseren van uitjes en hulp in huis.

Over de tablet

  • Een slimme cover. Met de slimme cover zet je de tablet gemakkelijk aan of uit. De tablet gaat automatisch aan wanneer je de cover van het schermpje tilt.
  • Een scherm wat zichzelf aanpast. Geen menu’s of instellingen. Het scherm past zich automatisch aan naar de omgeving.
  • Groot & helder scherm. Alles is duidelijk leesbaar op het grote 10.1 inch scherm en foto’s zijn haarscherp te bewonderen op het kleurrijke full-HD scherm.
  • Kraakhelder geluid. Het geïntegreerde speaker systeem levert een helder en duidelijk stereogeluid, zodat oma je goed kan verstaan tijdens het videobellen

 

Kwebbel is beschikbaar via www.kwebbel.nl voor 299 euro (inclusief 1 jaar gratis Familie Pakket).

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl