Logo Ouderenbelangen

Medewerker Zorggroep Meander ontvangt de pluim van het jaar.

Mevr. Reder-Kor was al eerder genomineerd voor de pluim van het jaar, haar eigen zus heeft ouderenbelangen ingeschakeld.

Deze nominatie was niet voor niets want dit is het juiste moment om haar in het zonnetje te zetten. Mevr. Reder-Kor heeft zich 25 jaar met hart en ziel ingezet als verzorgende voor ouderen.

Mevr. Reder-Kor moet nog tot eind januari 2021 werken en dan hoopt ze te kunnen genieten van haar welverdiende pensioen. Zoals het nu lijkt en de gezondheid het toelaat zal zij zich op vrijwillige basis blijven inzetten voor de senioren door bijvoorbeeld een wandeling te maken, boodschappen te doen of gewoon gezellig langs te gaan bij de doelgroep om de eenzaamheid wat draagzamer te maken.

In haar lange loopbaan heeft mevr. Reder-Kor veel meegemaakt maar het coronajaar 2020 spant de kroon. De coronamaatregelen hebben veel invloed op de werkzaamheden, maar juist nu hebben de ouderen veel liefde, zorg en aandacht nodig.

 

Alle betrokkenen feliciteren mevr. T. Reder-Kor met haar prachtige carrière en wensen haar veel succes in de toekomst.

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl