Logo Ouderenbelangen

Over MAX Ombudsman

Wat kan MAX Ombudsman voor u betekenen?

Sinds 2 april 2013 kunnen MAX-leden met vragen, problemen of klachten terecht bij MAX Ombudsmannen Jeanine Janssen en Rogier de Haan.

Jeanine: Bedrijven en instanties proberen steeds vaker hun gelijk te krijgen terwijl ze dat niet hebben. Of ze kijken alleen naar de letter van de wet, en niet naar het menselijk aspect. Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen om op te komen voor de MAX-doelgroep om mensen te helpen en problemen die spelen collectief aan te pakken.

Rogier: Als individu sta je machteloos tegenover grote bedrijven en instellingen. Die komen daardoor al te vaak weg met onrechtvaardig en bureaucratisch gedrag. Ik wil ze bij de les houden door een tegenmacht te organiseren. Met MAX Ombudsman bieden we een schouder aan de leden om op te leunen en - als het moet - een vuist om mee te slaan.

Heeft u een vraag, probleem of klacht?

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl