Logo Ouderenbelangen

Seniorencoach in Zeeland biedt begeleiding bij het ouder worden

  • Op een goede manier oud worden
  • GENIETEN VAN HET OUDER ZIJN
  • GELUKKIG OUD ZIJN

GUN JEZELF EEN MOOIE OUDE DAG!

Oud zijn, daar wordt over het algemeen niet positief tegen aan gekeken. We willen wel oud worden, maar we willen het liever niet zijn. Toch weet ik dat” oude jaren, ook gouden jaren kunnen zijn”.

Als Seniorencoach ga ik graag met u op zoek naar het goud, waarbij uw eigen kwaliteiten,

kracht en eigenschappen centraal staan.

Als coach bied ik begeleiding rondom het proces van het ouder worden.

Het kan gaan om de jonge senior, de oudere senior, de mantelzorger of de familie rondom de senior waarbij de volgende thema’s een rol kunnen spelen.

  • INVULLING VRIJE TIJD
  • OMGAAN MET VERANDERING
  • VERLIES EN ROUW
  • OVERBELASTING / STRESS BIJ MANTELZORGERS
  • EENZAAMHEID / SOCIAAL NETWERK

Wie ben ik?

Ik ben Cora Post. Als echtgenote, moeder van 2 volwassen zonen, ( schoon ) dochter, ( schoon ) zus, vrienden en verpleegkundige heb ik altijd een passie voor zorgen gehad.

Tijdens mijn werk als verpleegkundige in de ouderenzorg, constateerde ik dat veranderingen in het leven niet altijd makkelijk zijn. Zeker als het gaat om grote veranderingen als pensionering, het verliezen van dierbaren en andere gebeurtenissen die een grote omslag betekenen in het leven. Deze veranderingen kunnen gevoelens van eenzaamheid en vragen met betrekking tot zingeving met zich meebrengen. Daarnaast kwam ik regelmatig in aanraking met mantelzorgers, die moeite hadden om een balans te vinden tussen hun mantelzorgtaken en hun verdere leven. Dit motiveerde mij om deze vraagstukken aan te pakken en te helpen bij deze soms moeilijke veranderingen die een nieuwe levensfase met zich meebrengen.

WAT MAG U VERWACHTEN?

Een luisterend oor, een empathische houding en begeleiding in het toewerken naar een doel passend bij uw situatie. Samen kijken wij naar patronen en belemmeringen die u beperken te genieten van uw gouden jaren.

Dit zal gebeuren gedurende een aantal gesprek(ken). Het eerste gesprek is een intakegesprek, waarbij wij kennis met elkaar maken en samen kijken naar uw hulpvraag en de daarbij passende doelstelling.

Op basis van de intake kunnen wij een plan opstellen om aan deze doelstellingen te werken.

In de vervolg gesprek(ken) zullen wij stapsgewijs dieper op uw hulpvraag ingaan en naar uw doelstelling toewerken. Deze gesprek(ken) kunnen in het comfort van uw eigen huis plaatsvinden.

Voor uitgebreidere informatie verwijs ik u naar de website:

www.goudseniorencoaching.nl

 

                                                   

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl