Logo Ouderenbelangen

Stichting Sociaal Goud in Friesland heeft een bel-service opgezet tegen eenzaamheid onder ouderen waar vrijwilligers en ouderen zich voor op kunnen geven.

Stichting Sociaal Goud hield zich al langer bezig met het bestrijden van eenzaamheid, maar sinds deze week staat de telefoon roodgloeiend. De stichting heeft namelijk een bel-service opgezet tegen eenzaamheid, waar vrijwilligers en ouderen zich voor op kunnen geven. Meedoen? Kijk op https://sociaalgoud.nl/heel-friesland-belt/ en geef je op! Naast bellen kunnen (er voor) ouderen ook klusjes geplaatst worden op de Sociaal Goud app, de vrijwilligers van Sociaal Goud staan klaar om klusjes als boodschappen doen en de hond uit laten op te pakken.

Stichting Sociaal Goud houdt zich bezig met zorg innovaties tegen eenzaamheid en is actief in Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren. Gedurende de Coronacrisis zet Sociaal Goud zich in binnen de hele provincie met de Sociaal Goud app en de actie Heel Friesland Belt.

We zouden het ontzettend fijn vinden als jullie dit ook kunnen delen in jullie netwerk, zodat ons bereik vergroot wordt en we zo veel mogelijk mensen kunnen helpen!

 Klik op deze drive link voor beeldmateriaal en tekst.

Mocht u nog vragen hebben of met ons willen samenwerken, dat horen wij dat graag!

Alvast bedankt, 

Het Sociaal Goud team

Mail: info@sociaalgoud.nl

Tel: 0631671589

 

 

 

 

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl