Logo Ouderenbelangen

Thuis aan Huis is gespecialiseerd in het verhuren- en verkopen van mantelzorgwoningen

Thuis aan Huis is gespecialiseerd in het verhuren- en verkopen van mantelzorgwoningen.

De mantelzorgwoningen die Thuis aan Huis levert zijn geschikt voor ouderen die in zijn of haar vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Thuis aan Huis ondersteunt haar klanten bij het volledige traject vanaf de voorbereidingen, het aanschaffen van een mantelzorgwoning op maat tot de nazorg!

Thuis aan Huis zorgt ervoor dat hulpbehoevenden (ouderen) langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Door een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis te plaatsen kan de bewoner in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven wonen.

 

Zelfstandig maar niet alleen!

 

Thuis aan Huis hoopt door middel van de mantelzorgwoningen bij te dragen aan de maatschappelijke zorg. Daarbij streven wij ernaar dat iedere mantelzorgwoning aan de wensen en behoeften van de klant voldoet. Thuis aan Huis levert een hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs, passend bij ieder budget.

Comfortabele mantelzorgwoningen waarin het voorzieningsniveau naar wens kan worden aangepast. De woning is zo gemaakt dat bijzondere voorzieningen eenvoudig kunnen worden ingepast wanneer de vraag naar zorg groter wordt. Thuis aan Huis biedt de mogelijkheid om een mantelzorgwoning te huren of te kopen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot huurkoop, terugkoop en bemiddeling bij de (eventuele) verkoop.

Het volledige traject - van ontwerp tot realisatie en plaatsing – wordt samen met U doorlopen.

De mantelzorgwoningen zijn gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en voorzien van woon-, slaap- en badkamer. De mantelzorgwoningen hebben in zowel de winter als de zomer een prettig binnenklimaat en worden, door de vele ramen, als licht en ruim ervaren. De mantelzorgwoningen worden geplaatst in een tuin van een bestaande woning.

 

De woning wordt in delen (prefab) gefabriceerd en getransporteerd naar de locatie van de toekomstige bewoner(s). Vervolgens wordt de mantelzorgwoning in slechts één dag geplaatst.

 

Voor meer informatie zie:  www.ThuisaanHuis.com of bel met 085 888 42 00

Voordelen mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een aangepaste kant-en-klare woning die u in de tuin plaatst. De woningen zijn snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. 

√  Langer zelfstandig blijven wonen
√  Op maat gemaakt, volledig naar wens
√  Keuze tussen huur, koop of huur-koop
√  Vergunningsvrij bouwen
 

Voordelen Thuis aan Huis

Thuis aan Huis is een organisatie die u helpt en ondersteund bij het gehele proces van de aanschaf van een mantelzorgwoning. Door onze kennis, contacten, netwerken en advies bieden wij u het complete traject aan.

√  1 aanspreekpunt
√  Voor elke portemonnee een oplossing
√  Eigen werkplaats, snel kunnen schakelen
√  Comfortabel en compleet

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl