Wat is ‘koffertijd’

OPHALEN VAN HERINNERINGEN AAN VROEGER

Met een koffer vol voorwerpen, muziek, spel, foto’s en filmpjes kunt u samen met mij fijne momenten beleven door het ophalen van herinneringen aan vroeger. Gesprekstof genoeg.

Als professionele welzijnsmedewerker kom ik graag bij u thuis of bij uw welzijnsorganisatie met een van mijn koffers om een dagdeel te vullen met activiteiten die gekoppeld zijn aan een thema.

Ik kan eenmalig bij u komen, maar u kunt natuurlijk ook meerdere malen van mijn diensten gebruik maken door een abonnement (5 bijeenkomsten) te nemen. Het voordeel van dit laatste is dat u kunt genieten van meerdere thema’s en dat u per saldo goedkoper uit bent. Hoe u gebruik kunt maken van mijn diensten leest u onder het kopje ‘Aanvragen’ op de website www.koffertijd.nl.