Logo Ouderenbelangen

Zorg voor Nu en Zorg voor Later

Zorg voor Nu en Zorg voor Later

Zoekt u een onafhankelijke, betrouwbare en professionele partij die uw financiën kan beheren? Of die de juiste zorg voor u initieert, regisseert en controleert?

Verkerk & Vos biedt in elke levensfase de juiste ondersteuning.

Wij bieden Inkomensbeheer voor iedereen die zelf nog best in staat is om beslissingen te nemen, maar graag wil dat iemand de dagelijkse financiën beheert. Zo is er altijd iemand die oplet en met u mee denkt.

Lukt het niet meer om zelfstandig de financiën te beheren? Dan kunnen wij uw professionele beschermingsbewindvoerder zijn. Wij nemen uw financiële administratie volledig uit handen en treden wanneer nodig namens u op. Bent u niet meer in staat te bepalen welke verzorging of begeleiding u nodig heeft? Dan bieden we ons aan als mentor. Wij bewaken uw zorg op onafhankelijke en professionele wijze. Ook treden wij op als executeur in nalatenschappen, zodat tijdens de moeilijke fase na een overlijden, uw nabestaanden niet belast worden met de afwikkeling van de nalatenschap.

U kunt uw wensen van te voren kenbaar maken en eventueel vastleggen in een levenstestament. We adviseren u graag.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze afdeling
Administraties en Nalatenschappen
via telefoonnummer 0184-20 81 81

www.verkerkenvos.nl

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl