Logo Ouderenbelangen

Zorg voor ouderen Gelderland, zorgzame en persoonlijke hulp

Zorg voor ouderen Gelderland, zorgzame en persoonlijke hulp

Zorg voor ouderen Gelderland geeft hulp in eigen huis

Soms lukt het een senior niet om op geheel eigen kracht het leven vorm te geven. De dagelijkse dingen gaan niet meer zo gemakkelijk. Het is dan prettig voor de senior om een beroep te kunnen doen op een beetje extra ondersteuning. Zorg voor ouderen Gelderland biedt die ondersteuning op verschillende manieren, overal in de stad en elk moment van de dag. Thuis blijven wonen wanneer de senior een dagje ouder wordt, kan met zorg voor ouderen Gelderland. Zorg voor ouderen Gelderland biedt zorg aan huis, er gaat niets boven de zorg in uw eigen huis. De volgende zorg en diensten vallen onder zorg voor ouderen Gelderland:

• persoonlijke verzorging
• verpleging
• huishoudelijke verzorging
• recreatieve activiteiten
• maaltijden bereiding
• gezelschap houden
• wassen van kleding

Zorg voor ouderen Gelderland levert hulp op een betrokken en liefdevolle wijze aan senioren. Het gaat om een zorgzame en persoonlijke hulp, zorg voor ouderen Gelderland brengt in overleg met de senior en naast betrokkenen de beste match tussen hulpvraag en zorgverlener tot stand.

Zorg voor ouderen Gelderland maakt sociaal netwerk van senior overzichtelijker.

De website thuiszorgvinden.nl helpt om de zorg voor ouderen Gelderland betaalbaar te maken, door geen tussenkomst van dure zorgkantoren. Deze website is bedoeld om mensen op een eenvoudige, efficiënte manier bij elkaar te brengen om de particuliere thuiszorg tot stand te brengen. Er kunnen bij de website thuiszorgvinden.nl matches tot stand gebracht worden tussen senioren en zorgaanbieders : senioren die de behoeften hebben aan zorg/ thuisondersteuning en zorgaanbieders die zorg/thuisondersteuning kunnen geven. De website thuiszorgvinden.nl biedt senioren een breed netwerk van zorgaanbieders aan. Op dit platform kunnen senioren betaalde particuliere thuiszorg vragen en aanbieders kunnen contact opnemen met senioren die particuliere thuiszorg vragen.
Voordelen

Overzichtelijk vraag en aanbod van diensten bij u in de buurt
Eenmalige administratiekosten van € 12,50 per jaar
Een jaar lang gebruik maken van zoveel diensten of aanvragen als u wilt, zonder bijkomende kosten
U kunt uw Specifieke hulpvragen stellen
Geen tussenkomst van zorgkantoren. Zorgkantoren kunnen zich wel aanmelden. De keuze is aan u wat u kiest
U kunt zelf de juiste persoon aanstellen zodat u prettig samenwerkt
U kunt zelf uw prijs van de dienst vaststellen.
U kunt zelf het aantal uren en aantal dagen vaststellen

Vindt u het uitkiezen van de juiste hulpverlener lastig? Tegen een vast uurtarief wordt u geholpen met het uitzoeken van de beste hulpverlener en tevens wordt u bijgestaan bij de onderhandelingsgesprekken.

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl