Logo Ouderenbelangen

ZorgMies ´t Groene Hart stelt zich graag aan u voor:

ZorgMies ´t Groene Hart stelt zich graag aan u voor:

Samen met de vestigingen van ZorgMies Delft/Alblasserwaard/Rotterdam/Ridderkerk/HoekscheWaard en Zwijndrecht bieden wij in Zuid-Holland ondersteuning aan ouderen. Met vereende krachten bieden wij zorg aan de vele zorgvragers in heel Nederland (in alle overige provincies vindt u ook een vestiging van ZorgMies).

In onze omgeving zien we hoe belangrijk het voor ouderen is om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het lukt echter niet iedereen om dat zelfstandig, zonder begeleiding of ondersteuning, te kunnen blijven volhouden. Daarnaast neemt mantelzorg in grote mate af daar veel mensen de weg naar een betaalde baan weer vinden of zelf overbelast raken door combinatie van werk, gezin en het zorgen voor hun naasten.

ZorgMies helpt u en uw mantelzorger daar graag een handje bij!
Dit doen wij door wat eenzame uurtjes op te vullen, samen een boodschap te doen, te koken, kleine huishoudelijke klusjes op te knappen of mee naar het ziekenhuis te gaan, maar ook gewoon door er te zijn. Hiermee ontlasten we ook de mantelzorgers. Door naar de wensen van mensen te luisteren, gaan wij op zoek naar de juiste match voor langere periode, zodat men niet steeds een ander persoon over de vloer heeft, maar vertrouwd raakt met zijn of haar ZorgMies.

De ZorgMies heeft als uitgangspositie “het leven leuker te maken”

ZorgMies kan ook incidenteel ingezet worden op momenten dat de vaste mantelzorger op vakantie of afwezig is, en het nodig is om regelmatig even bij vader/moeder/partner langs te gaan.

Wij leveren maatwerk. ZorgMies is geen vrijwillige organisatie maar werkt met betaalde ZorgMiesen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Ik ben bereikbaar via telnr. 0172 - 787 560 of stuur een email naar: groenehart@zorgmies.nl. Informatie over onze dienstverlening en overige vestigingen vindt u op: www.zorgmies.nl.

Wij zijn u graag van dienst,

Jolanda Malipaard
ZorgMies ‘t Groene Hart

ZorgMies is in Zuid-Holland gevestigd in:

Zwijndrecht                  Jeanette en Margriet
Delft                               Linda
Groene Hart                 Jolanda
Ridderkerk                   Edward
Alblasserwaard            Arwin
Rotterdam                    Nicolette

Contact

Voor vragen, meer informatie of andere zaken kunt u per mail contact opnemen. Voor het inleveren van artikelen of foto’s voor de thema “Uit de oude doos” kunt u ook het mail adres gebruiken.

Mail: info@ouderenbelangen.nl